Provocatieve teamcoach

In company trainingen en workshops

Is het tijd voor een frisse humorvolle teamtraining. Een provocatief teamcoach gaat als een detective op zoek naar de verborgen motieven en onderliggende verklaringen van eventuele blokkades. Alles mag er zijn; zowel Arie zijn ochtendhumeur als perfectionistische Maartje waar iedereen lekker gebruik van maakt. Teamleden worden uitgenodigd om elkaar te waarderen, herkennen, bewonderen en uit te lachen.

Wanneer is teamcoaching geschikt?

Een team laten stroomlijnen en samenwerken is niet altijd vanzelfsprekend. Alle teamleden nemen hun eigen-zinnig-heid mee, historie en overtuigingen. Dit zorgt ervoor dat elke teamcoaching op maat gemaakt wordt. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij teamcoaching ingezet kan worden:

– Teambuilding
– Teameffectiviteit
– Cultuurontwikkeling
– Omgaan met veranderingen
– Samenwerken

Klaar met politiek correct?

Ieder team is uniek en daarom zijn alle trainingen maatwerk. Op basis van wensen en wat er speelt, wordt een training op maat gemaakt. Met een liefdevol breekijzer zoekt de coach de teamgrenzen op, “ontregelt het team”, om het vervolgens weer tot een geheel samen te plakken. Teamleden worden zich bewust van het effect van hun eigen gedrag, leren te reflecteren en krijgen tools aangeboden om de onderlinge communicatie beter te laten verlopen.

Ik wil een afspraak maken

Feedback geven én ontvangen

Ondanks dat de welbekende koffiemachineverhalen en wandelganggeruchten minder bevorderlijk zijn voor het onderlinge vertrouwen, is er in veel teams weinig ruimte voor effectieve feedback. Speciaal daarvoor is de workshop Feedback ontwikkeld. Een krachtige workshop waarin op laagdrempelige en interactieve wijze vaardigheden worden ontwikkeld in het geven en ontvangen van feedback.

Ik wil meer weten

  • “Provocatieve coaching is een nieuwe methode die bestaat uit een combinatie van humor, een goed contact en uitdaging”