Workshop Provocatief Coachen

Workshop Provocatief Coachen

Waarschuwing deze workshop is niet geschikt voor mensen die zichzelf (te) serieus nemen.

In deze tweedaagse workshop maak je kennis met een prikkelende en humorvolle manier van coachen die een nieuwe deur opent. Ontdek hoe de combinatie van tegenstrijdigheid en humor in begeleiding helpen om blokkades en weerstand te doorbreken.

“Wat fijn dat je in deze veilige omgeving op je bek kan gaan en er ook nog om kan lachen.”
Deelnemers van deze workshop ervaren provocatief coachen als verrassend, bevrijdend en verbazingwekkend effectief.  Een workshop die zowel spannend als waardevol is.

Is dit iets voor jou?

Werk jij met mensen én heb jij humor? Of wil jij je gevoel voor humor verder ontwikkelen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Geschikt voor alle vormen van professioneel begeleiders (coaches, managers, teamleiders, psychologen, maatschappelijk werkers etc.) die:

1

soms tegen de grenzen van het conventioneel begeleiden aanlopen.

2

zichzelf én de cliënt toestemming willen geven om het eens anders te mogen doen.

3

het tussen al dat geklaag tenminste zelf wel leuk willen hebben.

Inhoud van de workshop

Ik reik je de belangrijkste handvatten van het provocatieve coachen aan en leer je nieuwe vaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt inbrengen. De onderdelen worden als losse blokken gegeven, zodat je tijdens een gesprek beschikt over de juiste tools om weerstand of blokkades te doorbreken. Alle blokken bij elkaar vormen een compleet provocatief coachgesprek. Ontdek dat je geen 100% provocatief coach hoeft te worden (liever niet zelfs) om het provocatieve effect te ervaren.

De workshop wordt zowel incompany als individueel gegeven. Neem contact op voor een op gemaakt incompany voorstel.

Individueel deelnemen? In samenwerking met AVPL organiseer ik meerdere keren per jaar een introductie workshop. Meld je aan via onderstaande link.

Aanmelden

  • “Provocatieve coaching is een nieuwe methode die bestaat uit een combinatie van humor, een goed contact en uitdaging”